In Actualitat, Europa | Unió Europea, Hongria, Notícies, Països, Política, Polònia

A poques hores de la cimera europea, les negociacions entre Berlín, Varsòvia i Budapest semblen avançar a bon port. Tot apunta que s’ha arribat a un acord preliminar en el qual ambdós països aixecarien el veto i es podria assolir la unanimitat necessària per tirar endavant els pressupostos pels propers 7 anys i també els 750.000 milions d’euros que la Unió Europea preveu posar a disposició dels estats membres per fer front a les conseqüències generades de la pandèmia de la Covid 19.

Polònia i Hongria van votar en contra d’aquestes ajudes excepcionals perquè estan massa lligades amb compliment de l’Estat de Dret. És a dir, que a un país se li poden retirar aquests fons europeus si no es compleixen els principis bàsics de l’Estat de Dret. 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search