In Actualitat, Coronavirus, Notícies, Països, Política, Regne Unit, Societat, Temes d'actualitat

Del 23 al 27 de desembre es podran trobar membres de fins a tres famílies a casa, en exteriors o en centres religiosos. No ho podran fer, però, en bars, pubs i restaurants. És el que s’ha batejat com a “bombolla de Nadal” i no serà l’única excepció d’aquestes festes al Regne Unit. I és que durant aquests cinc dies també s’aixecaran les restriccions de mobilitat a tot el país i, per tant, es podrà viatjar entre territoris. Aquest és el pacte al que ha arribat el govern britànic amb els d’Escòcia, Gal·les i Irlanda del Nord. El primer ministre, Boris Johnson, apel·la a la responsabilitat.

Johnson records que el virus no s’atura per Nadal i fa una crida a la ciutadania perquè es comporti amb precaució. 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search