In Actualitat, Coronavirus, Europa | Unió Europea, Notícies, Societat, Temes d'actualitat

Brussel·les ha tancat aquest dimarts un contracte amb CureVac per assegurar-se 405 milions de dosis de la seva vacuna. La Comissió Europea vol agilitar el procés per arribar just a temps i poder subministrar la cura de la Covid-19 a la seva població.

Aquest acord preveu una compra inicial de 225 milions de dosis que durà el nom de tots els estats membres de la Unió Europea.  També hi quedarà una opció per poder demanar fins a 180 milions de dosis més per subministrar, una vegada es demostri l’eficiència i seguretat de la vacuna.

Aquest serà el cinquè acord que tanqui la Comissió Europea. Ho ha fet amb les farmacèutiques AstraZeneca, Sanofi-GSK, Johson&Johnson i BioNtech-Pfizer.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search