In Actualitat, Bèlgica, Coronavirus, Notícies, Països, Societat, Temes d'actualitat

Centres esportius i culturals, comerços no essencials, l’hosteleria i les escoles (ara de vacances escolars) no han obert aquest matí. El govern va anunciar divendres el semi confinament que no impedeix reunions socials però les restringeix. De moment, això s’allargarà fins el 13 de desembre

La llista de comerços

Els supermercats i comerços essencials que avui sí han pogut obrir no poden vendre productes que tinguin aquells establiments tancats. Estem parlant d’objectes com joguines, utensilis de cuina o roba. Qui vulgui adquirir algun d’aquests productes els ha de demanar per emportar o a domicili.

Aquí també hi entrarien els mobles, estufes, articles de decoració, multimèdia o electrònics, joies o productes esportius. Productes que no es troben, ara, a botigues físiques (tancades o sense autorització per vendre’ls). Què hi ha obert, doncs?

 

  • Botigues d’alimentació
  • Botigues de productes d’higiene
  • Botigues d’alimentació per animals
  • Farmàcies
  • Quioscos i llibreries
  • Estacions de servei
  • Botigues de telecomunicacions
  • Botigues de bricolatge
  • Botigues de flors i plantes

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search