In Actualitat, Coronavirus, França, Notícies, Temes d'actualitat

Torna el confinement a França. Això és el que ha anunciat el president, Emmanuel Macron, en la compareixença d’aquest vespre (20h). A partir d’aquest divendres i fins l’1 de desembre, la població francesa torna a tancar-se a casa amb les mateixes condicions que durant el primer confinament: poder sortir només per força major com per anar al metgr, a comprar o a prendre l’aire al costat de casa i amb una atestació. També tanquen els restaurants, els bars i els comerços que no són de primera necessitat. Això sí, hi ha tres diferències amb el primer confinement: les escoles i els llocs de treball estaran oberts, i les residències d’avis podran rebre visites.

Macron ha donat una mica d’esperança quan ha dit que d’aquí 15 dies es tornarà a avaluar la situació i, si han millorat, potset es prendran noves mesures menys restrictives.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search