In Actualitat, Alemanya, Coronavirus, Notícies, Països, Política, Societat, Temes d'actualitat

Alemanya pren mesures estrictes. Fa uns minuts ha anunciat el tancament de bars i restaurants durant un mes, i començarà dilluns que ve. Així ho ha anunciat la cancellera, Angela Merkel, després de reunir-se amb els länds, amb qui ha pactat un confinament parcial. Les escoles seguiran obertes i es recomana l’ús del teletreball. També es tanquen sales de cinema i les sales de concert, així com piscines, salons de cosmètica i de massatges. De moment, està previst que es mantinguin fins a finals de novembre.

“És una situació molt seriosa. Hem d’actuar, i ho hem de fer ara si volem evitar una emergència sanitària nacional”, Angela Merkel, cancellera d’Alemanya

 

Bo i tancar, els länds i Berlín han acordat una partida de 10.000 milions d’euros que aniran destinada als negocis de fins a 50 treballadors a qui se’ls obligui a tancar. Aquests veuran abonats el 75% dels ingressos obtinguts el novembre del 2019.

Segons les dades de l’Institut Robert Koch, aquest dimarts s’han registrat   14.940 contagis, la xifra més alta des del principi de la pandèmia. En aquesta línia, la incidència acumulada de l’última setmana és de 99,1 casos per cada 100.000 habitants, superant la del 31,7 d’ara fa set dies. Malgrat això, Alemanya continua per sota dels seus veïns: França (659), Bèlgica (1.424), República Txeca (1448), Luxemburg (821), Eslovènia (7862) o els Països Baixos (711).

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search