In Actualitat, Brexit, Europa | Unió Europea, Notícies, Política, Regne Unit

Brussel·les sembla haver dit prou. La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, acaba d’anunciar que emprendran accions legals contra el Regne Unit pel Brexit. Ho ha fet dues hores abans de la cimera europea prevista avui, i es tracta d’una notícia que podria acabar amb expedient.

La cúpula europea no tolerarà que el primer ministre britànic, Boris Johnson, trenqui l’Acord de retirada assolit ara fa quasi un any, i dona un mes perquè des de Londres es respongui  a aquesta acció.

Una vegada més, el principal problema es troba a la frontera irlandesa. Segons la Comissió, la lley britànica de Mercat Intern viola el protocol acordat.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search