In Actualitat, Coronavirus, Notícies, Països, Política, Rússia, Societat, Temes d'actualitat

Rússia es converteix en el primer país del món en registrar una vacuna contra la covid-19. Així ho acaba d’anunciar el president rus, Vladímir Putin. Ho ha fet tot just sortint d’una reunió feta al Kremlin amb el seu ganivet de ministres.

“Aquest matí s’ha registrat, per primera vegada al món, una vacuna contra el nou coronavirus” Vladímir Putin, president de Rússia

Es tractaria, segons Putin, d’una vacuna eficaç que hauria superat totes les proves necessàries i que donaria “immunitat estable” enfront el virus. La notícia s’ha fet pública  després de l’aprovació del ministeri de Salut rus, que valida la vacuna feta a l’Institut Gamaleya de Moscou. El tractament s’ha provat durant uns dos mesos en humans, i ara prepara una vacunació massiva, mentre es continuen fent assajos clínics per provar-ne la seva seguretat i la seva eficàcia.

Per la seva rapidesa i manca de temps de comprovació, alguns experts posen en dubte que es tracti d’una mesura 100% efectiva i segura. La vacuna estaria llesta aquest mateix mes d’agost.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search