In Actualitat, Coronavirus, França, Notícies, Països, Política, Temes d'actualitat

Desfilada solemne i en record de tots els sanitaris i el personal que ha treballat a primera línia des de mitjans de març. Així s’ha dut a terme la jornada festiva del 14 de juliol a França, on la festa nacional serà un record cap els que ja no hi són. La imatge ha quedat lluny del caire distès d’altres ocasions.

De fet el president, Emmanuel Macron, no està per masses festes. Durament criticat, ha aprofitat l’entrevista concedida just després de la desfilada per anunciar que a partir d’ara portar mascareta en espais tancats serà obligatori. També serà “recomanable” fer-ho a la via pública.

L’entrevista, emesa per totes les ràdios i televisions del país, ha tingut moments tensos i complicats. Lluny dels focus, totes les ciutats i pobles han fet els seus particulars homenatges. Un dels exemples el trobem al sud, a Frontignan, on el record també ha estat per tots els que han lluitat contra la covid-19.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search