In Actualitat, Coronavirus, Itàlia, Notícies, Països, Política, Societat, Temes d'actualitat

Itàlia ha obert les fronteres a tots els ciutadans que formen part de l’espai Schengen, després tancar-les gairebé tres mesos com a mesura del Covid-19. Des del 3 de juny, tots els ciutadans procedents de la Unió Europea poden accedir al país sense fer la quarantena de catorze dies i els italians poden desplaçar-se lliurement per les diferents regions.

L’obertura total del país ens permet mostrat a tots els països estrangers que una Itàlia unida i compacta, en què en el seu interior és possible la moure‘s lliurement, assegurava el ministre d’exterior, Luigi Di Maio.

Una mesura que no ha estat ben rebuda per totes les regions italianes, ja que les regions del sud rebutjaven el desplaçament dels ciutadans de les regions més afectades.

L’obertura de les fronteres en el país s’ha dut a terme sota algunes mesures: es continuarà prenent la temperatura en estacions de trens i aeroports i no permetran viatjar a les persones amb febre.

Ara bé, de moment els ciutadans de fora de l’espai Schengen no podran accedir al país sense fer la quarantena, com a mínim fins al 15 de juny.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search