In Actualitat, Coronavirus, Notícies, Països, Rússia

El primer ministre rus, Mikhaïl Mixustin, ha donat positiu per coronavirus. El mandatari, de 54 anys, ha informat al president, Vladímir Putin, romandrà en quarantena. Durant el temps que duri l’aïllament o estigui de baixa el substituirà un dels seus viceministres, Andrei Belousov. “Tinc els resultats de les meves anàlisis de coronavirus i han donat positiu”, li ha dit Mixustin a Putin per videoconferència.

El nombre d’infectats per coronavirus a Rússia s’ha accelerat en els últims dies i ja supera els 100.000 casos. Actualment al país ja són gairebé 20.000 les persones recuperades i 1.451 les mortes.

El líder rus va perllongar el règim de confinament fins al pròxim 11 de maig. Al mateix temps, va encarregar al Govern i a Rospotrebnadzor un pla d’obertura per etapes que podria començar a aplicar-se des d’aquesta data, però sempre tenint en compte la situació de cada regió.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search