In Política, Regne Unit

La reina s’adreçarà a tot Regne Unit sobre la pandèmia del Coronavirus aquest diumenge. Ja s’havia dirigit a la nació en 3 ocasions i ja ha declarat que està “a punt per jugar el seu paper” en veure el país passar per una crisi com la del COVID-19. Des de Palau s’ha explicat que “The Queen” vol pujar la moral de la ciutadania. El missatge s’emetrà diumenge a les 8 del vespre des del castell de Winsdor.

 

Des de feia dies corrien rumors que Elisabeth II podria arribar a fer una declaració pública  sobre la situació del país, que es troba en un bloqueig sense precedents. Habitualment la Reina fa un discurs anual, el dia de Nadal com és tradició en diversos països monàrquics. Per aquesta raó és un fet extraordinari que es dirigeixi a la ciutadania més enllà dels discursos tradicionals. El primer discurs d’aquest tipus que va fer va ser el 1991, durant la guerra del Golf. Sis anys després, el 1997 va haver de sortir una altra vegada en motiu de la mort de la princesa Diana i un últim cop el 2002 abans del funeral de la seva mare.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search