In Plans, Seccions

Plans per fer a casa nostra, però que ens acosten una mica a Europa. 

 

>> Comencem amb un pla per a fans de Harry Potter

 

Fins aquest diumenge, l’antic Palau Maldà de Barcelona acollirà diverses “Book Night’s” on tindran lloc torns de lectures, jocs, espectacles i més sorpreses 

relacionades amb la saga. I és que la festa que es celebra a escala mundial el dia 6 de febrer, a casa nostra s’allarga fins a finals de mes. Podeu trobar les diferents sessions a la pàgina web Reino de Juguetes.com. 

L’entrada costa 6€!

 

 

 

 

 

>> També fins aquest diumenge, a la Virreina de Barcelona podeu trobar una exposició de Voula Papaioannou, fotògrafa grega, centrada en la fotografia humanitària. La seva obra és un recull d’instantànies del segle XX, de Grècia i la seva gent. Val a dir que aquesta mostra és la primera que es fa sobre l’artista a l’Estat espanyol. L’entrada és lliure i, a més a més, teniu visites guiades gratuïtes dissabte i diumenge a les 12h.

 

 

>> I seguim amb un pla més però sense abandonar el segle XX… 

 

Dimecres que ve, 26 de febrer, teniu l’oportunitat de veure al cinema la película franco-alemanya “Vampyr“, de l’any 1932. Del director danès  Carl Theodor

Dreyer, aquesta pel·lícula ha influenciat a centenars de cineastes i es considerada una de les grans obres de terror del cinema.

Al Phenomena, en VOSE, i per 6€!

 

 

>> I acabem amb un últim pla, amb aires europeus però fet a Barcelona.

El divendres 28 de febrer, Girona acollirà un concert gratuït de la Balkan Paradise Orchestra, un grup integrat per onze instrumentistes de vent i percussió que comparteixen la passió per la tradició balcànica.

Festa assegurada!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search