In Actualitat, Albània, Bòsnia i Hercegovina, Macedònia del Nord, Montenegro, Notícies, Països, Política, Sèrbia

Els líders d’Albània, Macedònia del Nord, Sèrbia, Kosovo, Montenegro i Bòsnia van ser informats aquest diumenge a Brussel·les del nou procediment d’adhesió, més estricte, reclamat per França, entre altres estats membres, que permet fins i tot reobrir capítols en les negociacions d’adhesió que ja estaven tancats. 

La presidenta de la comissió Ursula Von der Leyen va subratllar que els Balcans occidentals segueixen sent una prioritat però que per un interés geoestratègic comú,  convé tenir a aquests països el més aprop posible de la Unió Europea.

N’ha parlat el ministre d’Afers Exteriors de Macedònia del Nord, Nikola Dimitrov.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search