In Actualitat, Alemanya, Notícies, Països, Societat

6 persones haurien mort en un tiroteig al sud d’Alemanya, que també tindria diversos ferits. Segons fonts policials, els fets haurien tingut lloc cap a tres quarts de dotze del migdia a la localitat d’Aalen, on els serveis de seguretat s’hi han desplaçat de forma immediata.

 

Foto: Nico Pannewitz

L’autor de l’atac ja ha estat detingut, que tindria una relació personal amb les víctimes, segons ha dit la pròpia policia d’Aalen. Ho ha dit en el següent comunicat:

Operació policial de grans dimensions a #RotamSee perquè hi havia tiroteig. Diverses persones han resultat ferides, probablement algunes han mort en un edifici. Segons les conclusions inicials, hi ha una relació. No hi ha proves d’altres autors.

Tot i que les fonts no aclareixen quantes persones haurien mort, el diari Bild parla de fins a 6 víctimes. Tal i com ha confirmat la policia, els fets haurien tingut lloc a un edifici d’aquest municipi situat a la regió Rot amb See.

Seguirem ampliant aquesta informació.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search