In Plans, Seccions

Plans per fer des de aquí, a Barcelona, però que ens acostin una mica a Europa. Què vull dir amb això? Doncs que els protagonistes o la temàtica d’aquests plans no serà catalana sinó d’algun altre país europeu.

 

Comencem amb una proposta de concert

 

 

El dimecres 22 de gener, a les 21h, la Sala Razzmatazz acollirà un concert del cantautor, guitarrista i pianista britànic, James Arthur.

Segur que us sona perquè es va fer molt conegut internacionalment després de guanyar la novena edició del programa Factor X UK, el 2012 i, també, per la cançó “Impossible”.

 

L’entrada costa uns 34€

———————————-

 

 

Així que si teniu ganes d’Anglaterra, aquesta podria ser una bona opció per sentir el país més a prop.

 

Però no patiu si sou més de cine que de música que també tinc una opció britànica per vosaltres:

 

Aquest dissabte, dia 11, a dos quarts de dotze de la nit, els cinemes Phenomena passen en VOSE la pel·lícula “El Sentido de la Vida”, dels Monty Python.

 

En aquesta pel·lícula, de l’any 1983, el conegut grup de comèdia britànic busca respostes a qüestions existencials de la vida a través de diversos gags i números musicals, vestits d’humor negre. 

 

El preu de l’entrada és de 6€.

——————————————

I sense deixar el cinema de banda, el dia 16 de gener, a les 19:30, el CCCB ofereix una conferència performativa a càrrec d’Érik Bullot, director de cinema francès.

 

La conferència es diu “El cinema del possible” i tracta  sobre la possibilitat d’una pel·lícula sobre el “procés”, i està basada en l’experiència d’un taller d’investigació fílmica dut a terme l’octubre del 2019 al CCCB.

 

El preu de l’entrada general és de 4€ tot i que hi ha possibilitats d’accedir-hi gratuïtament.

 

Películas: La Révolution de l’alphabet

Libros: Le film et son double : boniment, ventriloquie, performativité, MÁS

—————————-

 

I per acabar, una última proposta també lligada a terres franceses:

 

Fins l’abril, al Centre d’Arts Digitals de Barcelona es pot veure una exposició de Monet, pintor francès i uns dels creadors i referents de l’impressionisme. Ara bé, no una exposició qualsevol! És una experiència immersiva en els seus quadres i la seva tècnica; una combinació d’art i tecnologia; i en definitiva, un recorregut per la seva vida a través de projeccions de 360º i realitat virtual. Tot això, en un espai de 1.000m²

 

L’entrada costa uns 15 €, tot i que hi ha preus reduïts segons edat o grups.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search