In 12D, Actualitat, Notícies, Països, Política, Regne Unit

Channel 4 va voler organitzar un debat televisiu sobre el canvi climàtic amb els candidats a les eleccions del proper 12 de desembre. Tots van respondre… menys Boris Johnson i Nigel Farage. Cap dels dos va ni tan sols rebutjar la invitació, oberta fins al mateix dia pel mitjà de comunicació.

Així que, Channel 4 va decidir omplir els seus buits amb dues estàtues de gel, amb la intenció que s’anessin desfent a mesura que el debat avancés. Fet que va aixecar molt d’enrenou. De fet el Partit Conservador va escriure una carta al regulador de telecomunicacions del Regne Unit, OFCOM, assegurant que aquesta acció “violava de forma clara el codi de transmissió”.

Michael Gove 

Aquest és el  nom del polític que els conservadors van enviar. Però no va poder participar al debat perquè el canal de televisió havia convidat als líders polítics, concretament. Un Michael Gove que s’hi va presentar amb el pare del primer ministre.

El debat suposa una escena més d’una campanya decisiva en el futur del Regne Unit a la Unió Europea.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search