In Actualitat, Bèlgica, Notícies, Països, Política

Escollit com a president del consell Europeu, l’actual primer ministre de Bèlgica, Charles Michel, ha anunciat aquest divendres al Consell de ministres belga la seva intenció de deixar el càrrec de màxim mandatari del seu país a principis de novembre. L’objectiu, preparar-se per la seva integració al nou càrrec, que assumirà l’1 de desembre. En un comunicat, ha dit el següent:

“Tenint en compte que en aquesta fase no s’ha iniciat cap procés de formació d’un govern federal després de les eleccions del 2019, s’han iniciat, des de principis d’aquesta setmana, consultes sobre les formes de substitució del càrrec. El primer ministre vetllarà a garantir una transició fluïda i responsable al servei de l’interès dels ciutadans i de l’Estat”

Solució a la vista?

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search